AQI Hydros Club

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na oko 59 km od aerodroma u Antaliji, 55 km od centra Antalije i 900 m od grada Kemera. Izgrađen je 1989. godine, i prostire se na površini od 65.000 m². Poslednja renovacija obavljena je 2019. godine.

Plaža:
Poseduje sopstvenu šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji pristanište. More se postepeno produbljuje.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 341 sobom. Raspolaže sa standardnim i club standardnim sobama (max. 2+1 osoba, francuski lezaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomocni lezaj, 16-20 m²/4 sobe za osobe sa posebnim potrebama) i dvosobnim family sobama (max. 2+2 osobe, jedna soba francuski lezaj ili dva odvojena lezaja, druga soba francuski lezaj ili dva odvojena lezaja/ili sofa na razvlacenje, 30-35 m2). Svaka soba ima: balkon, kupatilo, klima uređaj, internet, fen za kosu, sef, telefon, mini-bar i SAT TV.

Hotelski sadržaji: 
Glavni i 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji – uz rezervaciju i doplatu), 2 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, tobogan, pozorišna sala, mini klub (4-12 godina), set za čaj i kafu, hamam (tursko kupatilo), sauna, fitnes centar, odbojka na plaži, jutarnja gimnastika, boćanje, vaterpolo, košarka, aerobik, igre u bazenu, stoni tenis (lopta i reketi), stolice za hranjenje beba u restoranu, bežična internet veza, parking, predstave i plesne grupe, živa muzika. Plaća se: usluge centra za masažu i lepotu, frizer, sva flaširana pića, vrhunska i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, usluge hrane i pića koje nisu uključene u koncept, praonica, doktor, medicinska služba, medicina, prodavnice, sportovi na vodi, banana, jetski, škola ronjenja, ringo, skijanje na vodi, parasailing, osvetljenje teniskog terena, jedinica za punjenje električnih vozila: (punjenje za 5 sati).

Način služenja obroka: 
Švedski sto.

Kontakt:

www.tthotels.com/hotel/tth-hydros-club

Napomena:
Jedinistven hotel u centru Kemera, poseban po odličnom dizajnu i načinu pružanja usluge.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će biti obavešteni dan pre putovanja. Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 6./7./8./9./10./11./14./21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

7./8./9./10./11./12./15./22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija - Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas