Aydinbey Siu Collection

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 40 km od aerodroma u Antaliji, 25 km od centra Antalije, 13 km od grada Kemera, u selu Beldibi, na samoj obali mora. Otvoren je 2023. godine, i prostire se na površini od 68.000 m².

Plaža:
Poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu su uključeni u cenu, kao i bar na plaži. Paviljoni uz doplatu.

Sobe:
Hotel se sastoji iz 68 dvospratnih i trospratnih bungalova. Raspolaže sa standardnim sobama (max. 2+1 osoba, francuski lezaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomocni lezaj, 28-30m2). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, keramički pod, telefon, centralnu klimu, fen, LCD TV, mini-bar, čajnik i set za čaj, sef, balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 3 a la carte restorana (italijanski, steak i riblji – uz rezervaciju i doplatu), 4 bara (jedan od njih radi 24h), dijetetski meni, 4 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 dečija bazena, 8 tobogana, spa centar, dart, gimnastika, aerobik, bilijarske igre, odbojka na pesku, teretana, vaterpolo, stoni tenis, dnevne i večernje animacije, mini klub (za decu od 4 do 12 godina), mini disko, Wi-Fi u javnoj zoni i sobama, hamam i sauna, fitnes centar. Plaća se: posluga u sobu (24 sata), vodeni sportovi (parasailing, jet ski, itd.), biljar, spa centar (masaža, piling itd.), beauty centar, kolica za bebe, centar za igru, lekar i zdravstvene usluge, tržni centar (pijaca, nakit, butik, itd), iznajmljivanje automobila, pranje i peglanje veša, telefon i faks.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.siucollection.com

Napomena:
Jedinistven hotel po načinu pružanja usluge.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će biti obavešteni dan pre putovanja. Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 6./7./8./9./10./11./14./21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

7./8./9./10./11./12./15./22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija - Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas