Piril Hotel Thermal Beauty & Spa

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 90 km, a 600 m od centra Češmea. Izgrađen je 2004. godine, poslednji put je renoviran 2011. godine i zauzima površinu od 35.000 m2.

Plaža:
Do sopstvene peščane plaže udaljene 1 km dolazi se šatl autobusom koji je besplatan za goste hotela. Takođe suncobrani, ležaljke, madraci i bar su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čini šestospratna zgrada koja raspolaže sa 69 standard room (od toga su 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama, max 2 osobe, 28 m2), 36 dublex room (max 3+1 osoba, 32 m2) i 20 junior suite (max 3+1 osoba, 32 m2). U svakoj sobi postoji sef, mini-bar (uz doplatu), balkon (nemaju ga sve sobe), individualni klima uređaj, TV, telefon, besplatan internet (wi-fi), fen.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, 3 bara, besplatan internet, zatvoren bazen sa termalnom vodom, 2 otvorena bazena, dečiji bazen, spa centar, saunu, tursko kupatilo, 4 konferencijske sale, teretana, stoni tenis, đakuzi sa termalnom vodom. Plaća se: doktor, frizer, usluge pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 712 75 74

www.pirilhotel.com

1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas