Tui Blue Sherwood Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 40 km od aerodroma, a 50 km od centra Antalije. Od centra Beleka udaljen je 5 km. Sagrađen je 2011. godine i zauzima površinu od 12.000 m². U kompleksu se nalazi jedna petospratna glavna zgrada i 16 dvospratnih Lake house.

Plaža:
Hotel se nalazi direktno na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Bar, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ima ukupno 201 standardnu sobu sa pogledom na kopno, sa delimičnim pogledom na more i standardne sobe s pogledom na more (od toga su 3 prilagođene osobama s posebnim potrebama), površine 27 m² i namenjene su za maximum 2 osobe. Postoji i 13 jednosobnih deluxe soba (od toga 9 imaju jacuzzi), površine 32 m², namenjenih za maximum 2 osobe, 8 jednosobnih lake house, površine 32 m², namenjeni za maximum 2 osobe i 8 jednosobnih lake house swim up (imaju balkon sa izlazom na bazen), površine 32 m², namenjeni za maximum 2 osobe. Svaka soba ima: fen za sušenje kose, telefon, TV, sef (besplatno), mini bar (besplatno), bežični internet (besplatno), balkon, centralni klima uređaj i aparat za pripremu čaja i kafe.

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte restorana (internacionalni  - jednom u toku boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju), dijetalni meni i vegetarijanski meni, 4 bara, sala za keonferencije (250 osoba), unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, teretana, aerobik, akvabik, streličarstvo, mini fudbal, boćanje, stoni tenis, pikado, košarka, teniski teren, iznamljivanje teniskih rekvizita, animacija, muzika uživo. Plaća se: doktor, motorni sportovi na vodi, surfovanje (uz licencu), osvetljavanje teniskih terena, đakuzi, masaža, internet kafe, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas